ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ACS Courier.
Κόστος αποστολής: 4€ για αποστολές έως 2Kg

Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αποστολής θα αυξάνεται 1€ ανά κιλό.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25€.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Δυστυχώς στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση προϊόντος, καθώς για να γίνει κράτηση πρέπει πρώτα να έχει γίνει η πληρωμή.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard ή Maestro (αυτόματη μετάβαση στην τραπεζική πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας NBG).
  • Με PayPal (αυτόματη μετάβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα του PayPal).
  • Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 5€.
  • Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας):

Εθνική Τράπεζα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 22000943823
IBAN: GR6301102200000022000943823
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΕΡΡΟΥ

Κατά την κατάθεση θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας και τις λοιπές χρεώσεις (αν υπάρχουν), προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Αντίγραφο της κατάθεσης για την πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@constances.gr.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να χρεωθούν σε εσάς και να καταθέσετε επιπλέον 4€ από το σύνολο της παραγγελίας σας.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εντός του ως άνω αναφερόμενου χρονικού διαστήματος επικοινωνία μαζί μας με e-mail στο info@constances.gr ή μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα 27210 63495 ή 6987 468307.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Τα έξοδα αποστολής σχετικά με την επιστροφή ή την αλλαγή βαραίνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε είναι ελαττωματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αντικατάσταση αυτού με τον ίδιο κωδικό. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή.

Όλα τα προϊόντα μας περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@constances.gr ή μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα 27210 63495 ή 6987 468307 και θα σας ενημερώσουμε για κάθε ενέργεια που πρέπει να γίνει.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ